Θάνατος εργαζόμενου στη Θίσβη Βοιωτίας - Σύλληψη αλλοδαπών στο Κερατσίνι - Αλιευτικός έλεγχος στη Λάρυμνα - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θίσβης, ότι 49χρονος αλλοδαπός εργάτης, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε προβλήτα της λιμενικής εγκατάστασης, στην περιοχή Θίσβη Βοιωτίας.

Άμεσα, στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό της εγκατάστασης και στη συνέχεια, διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Θίσβης του Λιμεναρχείου Ιτέας.

*****
Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, καθώς και ενός 60χρονου αλλοδαπού οδηγού Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης από επόπτες ασφαλείας του Ο.Λ.Π. για ύπαρξη ατόμων που κινούνται ύποπτα στην Πύλη Γ3 του λιμένα Κερατσινίου, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω, οι οποίοι κατά δήλωση τους επέβαιναν κρυμμένοι εντός επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, οδηγός του οποίου ήταν ο 60χρονος αλλοδαπός.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το επικαθήμενο και το Φ/Γ όχημα.


*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, στη θαλάσσια περιοχή «ΙΜΠΛΕΡΜ» του όρμου Λάρυμνας, εντοπίστηκε 35χρονος ημεδαπός να έχει αλιεύσει με ελεύθερη κατάδυση στην εν λόγω περιοχή πεντακόσια (500) τεμάχια του είδους «αχινός».

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα αλιεύματα κατασχέθηκαν και στη συνέχεια επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.


*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-55χρονου, από τον λιμένα Καλάμου ν. Λευκάδας στον λιμένα Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' Ν.Λ. 313,

-12χρονου, από τον όρμο Πεύκου ν. Σκύρου στον λιμένα ν. Κύμης, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ALWAYS SUMMER II” N.Π. 7126,

-72χρονου, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” N.N. 64. και

-27χρονης, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες