Θάνατος εργαζομένου στο Πέραμα – Πτώση οχήματος στην θάλασσα στη Σαλαμίνα – Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Share:    

Τις πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος ενημερώθηκε για 57χρονο εργαζόμενο ιδιωτικής εταιρείας που απώλεσε τις αισθήσεις του σε πλωτή δεξαμενή στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 57χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή Αιαντείου Σαλαμίνας.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας, σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την ακτή. Το όχημα εξετράπη της πορείας του καταλήγοντας στη θάλασσα, σε βάθος περίπου ενός μέτρου. Ο οδηγός και οι άλλοι δύο επιβάτες του απεγκλωβίστηκαν με ιδίες δυνάμεις και διακομίστηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Το Ι.Χ.Ε. ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-62χρονου, από το λιμάνι Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” Ν.Σ. 158 και

-27χρονου, από το λιμάνι Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμάνι Σάμης Κεφαλληνίας, με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες