Θάνατος γυναίκας και άνδρα στη Λάρισα – Θάνατος γυναίκας στη Νάξο – Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος σε βραχώδη ακτή στην Πάρο - Τραυματισμός κυβερνήτη ερασιτεχνικού σκάφους στην Παλαιά Φώκαια - Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΣΤΟΜΙΟΥ” Ν. Λάρισας, 81χρονη. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Αγιόκαμπου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΒΕΛΙΚΑΣ» Ν. Λάρισας, 73χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Αγιόκαμπου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες, από την παραλία Αγίας Άννας Νάξου, 68χρονη. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος σε βραχώδη ακτή της περιοχής “ΓΛΥΦΑ” ν. Πάρου. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα είχε υποστεί πτώση από ύψωμα, ενώ οι δύο ημεδαποί επιβαίνοντες του οχήματος εξήλθαν αυτού, καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός τους.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύθηκε με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος. *****
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Φώκαιας, για τον τραυματισμό του κυβερνήτη ερασιτεχνικού σκάφους, κατά τη χρήση μηχανισμού ανέλκυσης άγκυρας, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΚΟΚΚΙΝΑ” Αναβύσσου. Ο ανωτέρω παρελήφθη από όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ”.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-92χρονης από τον λιμένα Μέριχα ν. Κύθνου στον λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-33χρονης από το λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ -Ο/Γ “ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ” Ν. Π. 11589.
*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Μάνδρας Δήμου Αβδήρων. Από τη Λιμενική Αρχή Πόρτο Λάγους ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Περαίας Θεσσαλονίκης. Από τη Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.