Θάνατος γυναίκας στα Καμένα Βούρλα - Θάνατος ανδρών στην Επανομή, στην Κατερίνη και στην Κύμη - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, 71χρονη ημεδαπή.

Στην ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ και από ναυαγοσώστες, ενώ στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Επανομής, 73χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Κατερίνης, 75χρονος αλλοδαπός.

Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη και από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΣΟΥΤΣΙΝΙ” Κύμης ν. Ευβοίας, 84χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην εσωτερική οδό του χώρου στάθμευσης στην περιοχή “ΣΠΗΛΙΑ” του παλαιού λιμένα ν. Κέρκυρας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 26χρονο αλλοδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 57χρονο αλλοδαπό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 57χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-37χρονης, από το λιμένα ν. Σίφνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Ν. 53,

-25χρονης, από το λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν. Ν. 67,

-22χρονου, από το λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΜΑΙΣΤΡΟΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” Ν. Θ. 64.

Σχετικές εικόνες