Θάνατος γυναίκας στη Θεσσαλονίκη - Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Τ/Ρ σκαφών στη Ρόδο - Διακομιδές ασθενών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Share:    

Τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε από την Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. για πτώση γυναίκας στη θάλασσα στην περιοχή της Νέας Παραλίας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, ενώ περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις την 52χρονη αλλοδαπή γυναίκα και την μετέφερε στη στεριά. Η 52χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Θ. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, ένα Ε/Γ–Τ/Ρ πλοίο εκτελώντας πλου από το λιμάνι της Σαλαμίνας κατά τον κατάπλου και την διαδικασία πρυμνοδέτησης του στο λιμάνι Μανδρακίου της Ρόδου προσέκρουσε στον προβλήτα και σε έτερο ελλιμενισμένο Ε/Γ–Τ/Ρ σκάφος.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές και στα δύο σκάφη. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους των δύο σκαφών μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και προσκόμισης σχετικών βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους παρακολουθούντες νηογνώμονες.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-25χρονου, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-62χρονου, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ¨ Ν.Π. 10032.

Σχετικές εικόνες