Θάνατος γυναίκας στην Εύβοια - Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Ρόδο - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου στην Ουρανούπολη - Αλιευτικός έλεγχος στη Μαλεσίνα - Διακομιδή ασθενούς

ΛΑΡΥΜΝΑ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΛΕΥΚΑΝΤΙΟΥ» του Δήμου Χαλκιδέων, 74χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για την ύπαρξη σορού, σε στάδιο προχωρημένης σήψης, στην θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου «ΓΚΙΝΑΣ».

Η σορός περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στον λιμένα ν. Ρόδου. Πρόκειται για άνδρα, ύψους περίπου 1,70 με 1,80, κανονικής σωματικής διάπλασης, ενώ έφερε γκρι κάλτσες και λευκό φανελάκι.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ» Ν. Χαλκίδας 438, ότι κατά τη διάρκεια του πλου και συγκεκριμένα 3ν.μ. έξω από τον λιμένα Ουρανούπολης, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους προς τον λιμένα Ουρανούπολης, όπου και κατέπλευσε με ασφάλεια αποβιβάζοντας τριάντα (30) επιβάτες.

Από το Λιμεναρχείο Ιερισσού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στη θαλάσσια περιοχή «ΛΕΚΟΥΝΑ» Μαλεσίνας βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, εντοπίστηκε επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος, να έχει αλιεύσει είκοσι κιλά (20kg) του είδους χταπόδια, με τη χρήση ιχθυοπαγίδων, εντός απαγορευμένης χρονικά περιόδου.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ η εν λόγω ποσότητα αλιευμάτων κατασχέθηκε.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα Αγκιστρίου ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 20χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες