Θάνατος γυναίκας στην Ηγουμενίτσα - Τραυματισμός ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στα Χανιά - Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Ε/Γ-Τ/Ρ στη Θήρα – Διακομιδές ασθενών

ΥΝΑΝΠ_3.original
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Βάλτου Πάργας, 79χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάργας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χανίων, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ'' Ν.Η. 46, για τον τραυματισμό 49χρονης μέλους πληρώματος, εντός του πλοίου.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω συνέπεια πτώση της στο κατάστρωμα, υπέστη κάταγμα κάτω άκρου. Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Θήρας, για τον τραυματισμό 45χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος του Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου “ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ” Ν.Υ. 163.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω παραπάτησε στο τελευταίο σκαλοπάτι της κλίμακας του πλοίου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί. Η 45χρονη μεταφέρθηκε στο λιμένα ν. Θήρας, ενώ εν συνεχεία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-84χρονου από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ” Ν.Π. 8745 και

-61χρονου από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες