Θάνατος γυναίκας στην Χαλκιδική - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο Κρήτης - Εντοπισμός και κατάσχεση αλιευμάτων στην Χαλκίδα - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Καλαμάτας - Διακομιδές ασθενών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, 77χρονη αλλοδαπή.

Στην ανωτέρω αρχικά, αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης..

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες, επί της λεωφόρου Νεάρχου Ηρακλείου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε πλαγίως με δίκυκλο όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 27χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου.

Ο 27χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

*****

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση εκατόν είκοσι (120) ατόμων του είδους “ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ” προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στην θαλάσσια περιοχή “ΛΙΜΕΝΑΡΙ” Πολιτικών Β. Ευβοϊκού κόλπου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε επαγγελματία αλιέα στην ανωτέρω περιοχή, διαπιστώθηκε να έχει διενεργήσει υποβρύχια αλιεία σε απαγορευμένη χρονικά περίοδο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα ανωτέρω άτομα ολοθούριων κατασχέθηκαν και επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδεια ικανότητας, συνελήφθη ένας 60χρονος ημεδαπός οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, βραδινές ώρες χθες, στην οδό Αναλήψεως εντός χερσαίας ζώνης του λιμένα Καλαμάτας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-87χρονου, από τον λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης στον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-69χρονης, από τον λιμένα όρμου Φηρών ν. Θήρας στον λιμένα ν. Ίου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ”ΝΕΦΕΛΗ” N. Θ.43 και

-62χρονου, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε.Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν.Ν. 64.

Σχετικές εικόνες