Θάνατος γυναίκας στο Βόλο - Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Λευκάδα - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, απο τη θαλάσσια περιοχή λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου Μαγνησίας, 81χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.


*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην βόρεια είσοδο λιμένα Λευκάδας, πλησίον πλωτής γέφυρας “ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ”.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι το εν λόγω όχημα είχε εξέλθει της πορείας του, με αποτέλεσμα την ημιβύθισή του. Οι δύο (02) αλλοδαποί επιβαίνοντες του οχήματος, είχαν εξέλθει, καλά στην υγεία τους και χωρίς να χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

Το Ε.Ι.Χ. όχημα, πρόκειται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην ασφάλεια ναυσιπλοΐας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-5χρονου, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-δύο 80χρονων, από τον λιμένα ν. Σίφνου στον λιμένα ν. Μυκόνου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Νάξου 53,

-42χρονης, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες