Θάνατος γυναίκας στο Ρίο – Θάνατος επιβάτιδας σε Κ/Ζ πλοίο – Τραυματισμός κυβερνήτη Ι/Φ-ΚΑΤ σκάφους στη Σκιάθο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ύδρα – Παροχή συνδρομής σε τραυματία στην Κίσσαμο

ΠΛΣ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή «ΑΚΤΑΙΟΥ» Ρίου, 72χρονη.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, για το θάνατο 81χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας εντός Κ/Ζ πλοίου, σημαίας Ολλανδίας.

Η ανωτέρω απεβίωσε την 29-09-2023 και ο θάνατος της διαπιστώθηκε από τον ιατρό του πλοίου, ενώ το πλοίο βρισκόταν εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων. Το παραπάνω πλοίο κατέπλευσε πρωινές ώρες σήμερα στον λιμένα Ρόδου, από όπου η σορός παρελήφθη και πρόκειται να επαναπατριστεί.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι 54χρονος αλλοδαπός κυβερνήτης Ι/Φ-ΚΑΤ σκάφους σημαίας Ρουμανίας, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στην είσοδο του λιμένα ν. Σκιάθου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στο σημείο έσπευσε στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή του Ε/Π – Τ/Ρ σκάφους «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» Ν.Σ. 148.

O 54χρονος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Σκιάθου, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ¨ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ¨ για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή., , ενώ το Ι/Φ-ΚΑΤ ρυμουλκήθηκε ασφαλώς στον λιμένα Σκιάθου.

*****

Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Ύδρας για παράβαση του άρθρου 24 του Ν. 4830/2021.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι κακοποίησε ζώο (γάτα) εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Ύδρας.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ύδρας.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κισσάμου για τραυματισμένο άτομο στην περιοχή ν. Γραμβούσας, το οποίο χρήζει μεταφοράς διά θαλάσσης σε υγειονομική μονάδα.

Άμεσα ενημερώθηκε το Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφος «ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ» Ν.Π. 4879, το οποίο βρισκόταν στην περιοχή και πλήρωμα αυτού εντόπισε 32χρονο αλλοδαπό, με τραύμα στο κεφάλι , στο κάστρο της ν. Γραμβούσας.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με το ανωτέρω σκάφος στον λιμένα Κισσάμου και με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Κίσσαμου για τις πρώτες βοήθειες.

Σχετικές εικόνες