Θάνατος ημεδαπής στον Άγιο Κωνσταντίνο - Απώλεια άγκυρας Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Πάρο – Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στη Σκιάθο - Διακομιδές ασθενών

DSC_3393
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Καμένων Βούρλων 74χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Πάρου για απώλεια της δεξιάς άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERSTAR” Ν.Π. 9939, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμένα Παροικιάς Πάρου..

Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο -Τήνο -Μύκονο με τελικό προορισμό τον λιμένα Πάρου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, για παρασυρόμενο Ι/Φ σκάφος χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας σε απόσταση 1 ν.μ. από την ακτή, στον όρμο «ΣΙΦΕΡΗ» ν. Σκιάθου.

Άμεσα για την περιοχή προς παροχή συνδρομής απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε το Ι/Φ σκάφος «ΑΡΙΕΣ Ι» Ν.Β. 820, χωρίς επιβαίνοντες, παρασυρόμενο -ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ»ν. Σκιάθου σε απόσταση 0,5 ν.μ. από την ακτή .

Το ανωτέρω Ι/Φ ρυμουλκήθηκε με τη συνδρομή του Ε/Γ -Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” Ν.Σ. 158 συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Σκιάθου όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-84χρονου και 35χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. και

-47 ημερών βρέφους, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου,, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν.Τ. 25.

Σχετικές εικόνες