Θάνατος ημεδαπής στον λιμένα Πειραιά - Απαγόρευση απόπλου ΕΓ-ΥΓ στην Κέρκυρα - Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Ρόδο - Αλιευτικός έλεγχος στη Στυλίδα - Διακομιδή ασθενούς

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά για την ύπαρξη γυναίκας, χωρίς τις αισθήσεις της, στην περιοχή Αργοσαρωνικού (πύλη Ε8) του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, ενώ η ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Πρόκειται για 44χρονη ημεδαπή.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν.Π. 10603 ότι, κατά την προετοιμασία απόπλου για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον οικείο λιμένα για τον λιμένα Γαΐου Παξών, παρατηρήθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Από την οικεί Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 23χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ.Ι.Χ., πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Ρόδου, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας, εντός λιμένα Στυλίδας, εντοπίστηκε 66χρονος ημεδαπός να αλιεύει δολώματα.

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας, κατασχέθηκαν και επαναποντίστηκαν στη θάλασσα, τριάντα δυο (32) ζωντανά άτομα του είδους “ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ”, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Θάσου προς τον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΝΑΞ'' Ν.Π. 124557, 75χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες