Θάνατος ημεδαπού στην Κατερίνη - Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Μυτιλήνη – Τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι - Σύλληψη οδηγών στο Βόλο - Διακομιδές ασθενών

DSC_0097
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 62χρονος ημεδαπός, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Κατερίνης.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκ. Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κόλπου Γέρας για πτώση ΙΧΕ οχήματος, με οδηγό έναν 48χρονο, στη θαλάσσια περιοχή «ΜΑΡΜΑΡΟ» Κόλπου Γέρας.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα, σε απόσταση δύο μέτρων από την ακτογραμμή και σε βάθος 30 εκατοστών περίπου.

Ο 48χρονος εξήλθε ίδιες δυνάμεις, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για ιατρικές εξετάσεις, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τον έλεγχο των εγγράφων του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν έφερε ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματος σε ισχύ καθώς και Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου.

Από τη Λιμενική Αρχή Περάματος Γέρας, που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές παραβάσεις, ενώ το όχημα ανελκύθηκε με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος..

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μπροστά στην κεντρική πύλη εισόδου – εξόδου Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, όταν ΕΙΧ όχημα, με οδηγό έναν 33χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 54χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δίκυκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» για ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, συνελήφθησαν σήμερα, ένας 18χρονος και ένας 54χρονος, οδηγοί Ε.Ι.Χ. και δίκυκλης μοτοσικλέτας αντίστοιχα, στην έξοδο του επιβατικού λιμένα Βόλου εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-82χρονου, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ,

-70χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Σύμης στον λιμένα ν. Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ,

-54χρονου, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-65χρονης, από τον λιμένα ν. Ερεικούσσας στον λιμένα ν. Κέρκυρας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-69χρονου, από τον λιμένα ν. Αγκιστρίου στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-61χρονου, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες