Θάνατος ημεδαπού στην Σύρο – Θάνατος ημεδαπής στην Πάτρα - Θαλάσσια ρύπανση και σύλληψη στην Κέρκυρα - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι – Εντοπισμός αλλοδαπού χωρίς να κατέχει άδεια

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 29χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή “ΔΕΛΦΙΝΙ” ν. Σύρου.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σύρου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.


*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 84χρονη, από τη θαλάσσια περιοχή “ΔΙΓΕΛΙΩΤΙΚΩΝ” Δ. Αιγιαλείας.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.


*****

Θαλάσσια ρύπανση, έκτασης περίπου διακοσίων (200) τετραγωνικών μέτρων από λεπτό φιλμ πετρελαίου, εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή εντός της μαρίνας “ΓΟΥΒΙΩΝ” ν. Κέρκυρας.

Άμεσα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, διαπίστωσαν ότι η ανωτέρω ρύπανση προκλήθηκε από το Ι/Φ “BARINIA” σημαίας Μπαχάμες, το οποίο ελλιμενίζεται στην μαρίνα “ΓΟΥΒΙΏΝ”, ενώ ο κυβερνήτης του Ι/Φ προέβη στην αποκατάσταση της διαρροής. Εν συνεχεία, η μαρίνα “ΓΟΥΒΙΩΝ” προέβη σε ενέργειες απορρύπανσης με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 73χρονος αλλοδαπός κυβερνήτης του Ι/Φ, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του και κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.


*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 60χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες χθες, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.


*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του υπαίθριου χώρου στάθμευσης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων, μεταξύ ενός Ε.Ι.Χ. οχήματος με οδηγό έναν 49χρονο και έναν 55χρονο οδηγό δικύκλου.

Εν συνεχεία ο 55χρονος οδηγός προσέκρουσε σε παρακείμενο σταθμευμένο Ε.Ι.Χ. όχημα, ιδιοκτησίας 32χρονου. Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο 55χρονος οδηγός του δικύκλου να τραυματιστεί και να διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.


*****

Στα πλαίσια περιπολίας στελεχών του Δ' Λιμενικού Τμήματος Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, αλλοδαπός στην θαλάσσια περιοχή Ν. Παντελεήμονα με μηχανοκίνητη φουσκωτή λέμβο, ο οποίος δεν διέθετε άδεια χειριστή ταχύπλοου σκάφους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.


*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-59χρονου, από τον λιμένα ν. Κουφονησίου στον λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 62,

-52χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-42χρονου, από τον λιμένα Κουκουναριών ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” Ν.Σ. 158,

-64χρονης, από τον λιμένα Λάκκα ν. Παξών στον λιμένα Λευκίμμης ν. Κέρκυρας, με το Ε/Ρ-Α/Ψ “ΠΑΞΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Λ.Π. 805 και

-08χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.