Θάνατος ημεδαπού στο Αίγιο – Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στον Φλοίσβο –Συλλήψεις οδηγών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στον Βόλο και στο Κατάκολο - Διακομιδή ασθενών

DSC_0097
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 88χρονος ημεδαπός, στη θαλάσσια περιοχή «ΤΕΜΕΝΗ» Αιγίου.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας/νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, μία 35χρονη ημεδαπή, για παράβαση του άρθρου 372 του Π.Κ. «ΚΛΟΠΗ» από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν εγκλήσεως 48χρονου για κλοπή του πορτοφολιού του από Ε.Ι.Χ. όχημα στην μαρίνα Αλίμου και κατόπιν συλλογής υλικού από τις κάμερες ασφάλειας της μαρίνας Αλίμου, προσήχθησαν δύο (02) ύποπτοι, όπου κατά την προανάκριση ομολόγησε την πράξη της κλοπής η 35χρονη ημεδαπή.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

*****

Για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας δίκυκλων οχημάτων, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες σήμερα, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 18, 20 και 60 ετών αντίστοιχα, στην έξοδο του επιβατικού λιμένα Βόλου, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί τις προανακρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, βραδινές ώρες χθες, στην χερσαία ζώνη λιμένα Κατάκολου, από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Κατάκολου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκαν, από τον λιμένα ν. Μυκόνου προς τον λιμένα ν. Τήνου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10032, ένας 85χρονος και μίας 69χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες