Θάνατος ημεδαπού στο Λαύριο - Θάνατος ημεδαπού στο Ναύπλιο - Εντοπισμός σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Δήλεσι - Ακυβερνησία σκάφους στην Τήνο - Διακομιδές ασθενών

DSC_0097
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΠΟΥΝΤΑ ΖΕΖΑ» Λαυρεωτικής Ν. Αττικής, 77χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ» Ναυπλίου Ν. Αργολίδας, 65χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας/Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου -Καλαμάτας.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας για την ύπαρξη σορού άνδρα στην παραλία “ΠΛΑΚΑΣ” Δηλεσίου Δήμου Τανάγρας νότιου Ευβοϊκού Κόλπου.

Ο εν λόγω άνδρας,αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 65-70 ετών και έφερε ενδυμασία κολύμβησης.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών, για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής – τοξικολογικής εξέτασης.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου για περιστατικό ακυβερνησίας της πνευστής λέμβου «ΑΣΤΡΑΔΕΝΗ» Λ.Λ. 3780, λόγω μηχανικής βλάβης, με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΟΥ ΦΩΚΑ” νότια ν. Τήνου.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και για την περιοχή απέπλευσαν ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν.Τ. 25.

Η ανωτέρω λέμβος, με τη συνδρομή του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Τήνου, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-68χρονου, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-79χρονης, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Μυκόνου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.ΝΑΞΟΥ 53.

Σχετικές εικόνες