Θάνατος λουόμενης στη Μαγνησία - Θάνατος άνδρα στην Ερέτρια - Ακυβερνησία Θ/Γ στους Λειψούς - Διακομιδές ασθενών

DSC_7371
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την ελεύθερη παραλία ¨Πάρδαλο¨ στο νησί Παλαιό Τρικέρι Δ.Ν.Πηλίου Μαγνησίας, 84χρονη ημεδαπή.

Στη περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ το οποίο παρέλαβε την ανωτέρω και τη μετέφερε στον λιμένα Αγίας Κυριακής Τρικέρων. Στο σημείο είχε μεταβεί Ιατρός του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, όπου και διαπίστωσε το θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενεργήθηκε νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ερέτριας για την ύπαρξη ανδρός σε ξαπλώστρα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Ερέτριας, μη έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο 68χρονος ημεδαπός, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενεργήθηκε νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Ενημερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Λέρου και Λειψών, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ακυβερνησίας της Θ/Γ «FEDONE» σημαίας Hν.Βασιλείου λόγω απώλειας προπέλας, στη θαλάσσια περιοχή ν. Κολούρα Λειψών, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λειψών, όπου εντόπισαν το ανωτέρω σκάφος, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, αγκυροβολημένο στον όρμο παραλίας ¨Κοχλαούρα¨ ν. Λειψών. Η Θ/Γ ρυμουλκήθηκε ασφαλώς από το Ρ/Κ «ΠΟΘΗΤΟΣ ΙΙΙ» Ν.Π. 12862, στον λιμένα Λακκίου ν. Λέρου.

Από το Λιμεναρχείο Λέρου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «FEDONE», μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και τη προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-67χρονος, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου προς τον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.,

-67χρονος, από τον λιμένα ν. Σέριφο προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ¨ Ν.Ν.53

Σχετικές εικόνες