Θάνατος λουόμενης στη Νέα Μηχανιώνα - Θάνατος αλλοδαπής στο Καρλόβασι - Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Ιερισσό - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της Επανομής, 71χρονη αλλοδαπή.

Στην ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη και πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ από ιατρό του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στη συνέχεια, διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ''.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου, από τον κυβερνήτη του Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους ''ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ'' Ν.Π. 3975, για την ύπαρξη 77χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας, χωρίς τις αισθήσεις της.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω σκάφος πρωινές ώρες σήμερα αναχώρησε από τον λιμένα όρμου ''ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ'' με προορισμό την παραλία ''ΚΛΗΜΑ'' νοτιοδυτικά ν. Σάμου, όπου η ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα.

Άμεσα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα μέλη πληρώματος, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, για πτώση οχήματος στη θάλασσα, στον λιμένα Ιερισσού Χαλκιδικής.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι στο ανωτέρω όχημα δεν υπήρχαν επιβαίνοντες. Στη συνέχεια, το εν λόγω όχημα ρυμουλκήθηκε από Ε/Γ - Δ/Ρ πλοίο, σε αμμώδη παραλία πλησίον οικείου λιμένα και ανελκύθηκε με γερανοφόρο όχημα, ενώ από το εν λόγω περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-20χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-75χρονου, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10032.

Σχετικές εικόνες