Θάνατος λουόμενης στην Ερέτρια – Θάνατος αλλοδαπού επιβάτη στην Μήλο – Θάνατος αλλοδαπού στην Ρόδο – Πτώση οχήματος στον Πόρο – Σύλληψη ημεδαπού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

ΚΛ ΠΑΤΡΑΣ (2)
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΤΡΕΛΗ ΡΟΔΙΑ” Ερέτριας, 79χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον κυβερνήτη του Ε/Π-Τ/Ρ-Ι/Φ “ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ” Ν.Π. 10181, ενώ εκτελούσε περιηγητικό πλου στην θαλάσσια περιοχή όρμου Αμμουδαράκι ν. Μήλου, 76χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με δυο γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μήλου, καθώς και έναν διασώστη του ΕΚΑΒ όπου εντόπισε το ανωτέρω σκάφος με τον 76χρονο επιβαίνοντα, χωρίς τις αισθήσεις του. Εν συνεχεία, στον εν λόγω αλλοδαπό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Έπειτα παρελήφθη από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκε στον λιμένα Αδάμαντα από όπου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΛΟΘΙΑΡΙΚΑ» ν. Ρόδου, 77χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πόρου για περιστατικό πτώσης τετράτροχου οχήματος, με δύο (02) επιβαίνοντες ἐναν 19χρονο οδηγό και μια 11χρονη συνοδηγό, στην χερσαία ζώνη λιμένα ν. Πόρου και συγκεκριμένα στην περιοχή Ασκελιού.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω όχημα, ανετράπη και κατέληξε στην απέναντι πλευρά του οδοστρώματος, πάνω σε συρόμενη πόρτα.

Από το ανωτέρω συμβάν τραυματίστηκε η συνοδηγός του οχήματος στο αριστερό χέρι και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Γαλατά, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου.

*****

Στη σύλληψη ενός 54χρονου ημεδαπού οδηγού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, για παράβαση του άρθρου 42 του Ν. 2696/99 του Κ.Ο.Κ.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο νότιο λιμένα Πατρών σε Φ/Γ όχημα που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω οδηγός του οχήματος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πάτρας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας διενεργείται προανάκριση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τον λιμένα ν. Νισύρου στον λιμένα Καρδάμαινας ν. Κω, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΝΤΩΝΙΟΣ” Ν.Κ. 40, 74χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες