Θάνατος λουόμενης στην Κατερίνη– Θάνατος ημεδαπού στο Μεσολόγγι– Θάνατος άνδρα στο Ρίο -Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Σκιάθο -Απαγόρευση και άρση απαγόρευσης ΕΓ-ΟΓ πλοίου στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ 2
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης Ν. Πιερίας, 68χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ” Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας, 76χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αντιρρίου Αιτωλοακαρνανίας, 71χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Στη σύλληψη ενός 47χρονου ημεδαπού Κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σκιάθου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας αλκοτέστ στον κυβερνήτη, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κέντρο Διαχείρισης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας (V.T.S.) της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''OLYMPIC CHAMPION'' Ν.X. 29, ότι ενώ το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότιας Κέρκυρας, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Ηγουμενίτσας με προορισμό τον λιμένα Πάτρας, παρουσιάστηκε βλάβη στη μία εκ των τεσσάρων μηχανών του πλοίου.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον νότιο λιμένα Πάτρας, μεταφέροντας 76 μέλη πληρώματος και 466 επιβάτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του “OLYMPIC CHAMPION”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη ο απόπλους του με τρεις κύριες μηχανές, με φορτίο και επιβάτες για λιμένα εξωτερικού.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-55χρονου και 33χρονης, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-64χρονης, από τον λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν.Ν. 64 και

-59χρονης, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στον λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Π - Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.Ν. 67.

Σχετικές εικόνες