Θάνατος λουόμενης στον Άγιο Κοσμά Αττικής-Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ιτέα - Τραυματισμός αλιεργάτη στην Αιδηψό - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες της 07/05/22, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίου Κοσμά, 46χρονη αλλοδαπή. Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού 28ης Οκτωβρίου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 40χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με 34χρονο οδηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 34χρονου.

Ο 34χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” Πατρών, για την παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης.

Από το Λιμεναρχείο Ιτέας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 40χρονος, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο εν λόγω οδηγός έφερε ληξιπρόθεσμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ως εκ τούτου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ αφαιρέθηκαν η άδεια ικανότητας οδηγού και τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αιδηψού, από τον Κυβερνήτη αλιευτικού σκάφους, για τον τραυματισμό 26χρονου αλλοδαπού αλιεργάτη μέλους πληρώματος του σκάφους.

Ο άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

50χρονου, από τον λιμένα ν. Σερίφου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Νάξου 53,

87χρονου και 82χρονης, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Νάξου 53 και

75χρονου, από τον λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π. 10001.

Σχετικές εικόνες