Θάνατος λουόμενου στην Καβάλα - Θάνατοι λουομένων στο Ναύπλιο και στα Χανιά – Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στην Πάρο – Προσάραξη Ι/Φ στη Μύκονο - Διακομιδές ασθενών

Σύλληψη αλλοδαπών μετά από πτώση ανεμοπτέρου στην Κάρυστο
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, 90χρονος ημεδαπός, από την παραλία «ΡΕΜΒΗ» Καβάλας.

Ο 90χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική–Υπηρεσία Θράκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 81χρονος ημεδαπός, από την παραλία ‘’Μπανιέρες΄΄ Ναυπλίου.

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 79χρονος ημεδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή “Μαράθι” ακρωτηρίου Χανίων.

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Στη σύλληψη 47χρονης ημεδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάρου για παράβαση του άρθρου 372 Π.Κ. (κλοπή). Ειδικότερα, η ανωτέρω, η οποία προέβη στην κλοπή αποσκευής από τον χώρο εναπόθεσης αποσκευών Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, υποδείχτηκε ως δράστιδα από την αλλοδαπή παθούσα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείου Πάρου.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου για προσάραξη και εισροή υδάτων του Ε/Π-Τ/Ρ ιστιοφόρου “ΒΟΡΕΑΣ” Ν.Π. 11860 στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Καλαμοπόδι νότια ν. Μυκόνου, με επτά αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν τους επτά επιβαίνοντες να έχουν εξέλθει στην ξηρά. Οι ανωτέρω διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε έναν εξ' αυτών για ελαφρύ τραυματισμό στο κάτω άκρο.

Από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τον πλοιοκτήτη ανατέθηκε σε καταδυτικό συνεργείο η επιθαλάσσια αρωγή.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-69χρονης από το λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. ν.67,

-78χρονου, από το λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV» Ν. Ν. 64.

Σχετικές εικόνες