Θάνατος λουόμενου στην Καβάλα – Θάνατος γυναίκας στην Καβάλα – Θάνατος γυναίκας στη Βουλιαγμένη -Θάνατος γυναίκας στα Ν. Μουδανιά - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα – Διακομιδές ασθενών

DSC_0099
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ελεύθερης παραλίας Κεραμωτής Καβάλας, 37χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ελεύθερης παραλίας «ΚΑΡΥΑΝΗΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» Καβάλας, 57χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αστέρα Βουλιαγμένης, 78χρονη.

Η ανωτέρω ανασύρθηκε στην ακτή και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και από διασώστες της κινητής ομάδας του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σωζόπολης Δήμου Προποντίδας, 77χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της οδού ¨ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ¨ στο ύψος της εισόδου του κόμβου του νέου λιμένα ν. Κέρκυρας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 36χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 37χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 37χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. (σωματική βλάβη από αμέλεια).

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-73χρονου και 10χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Αίγινας προς τον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-74χρονου, από τον λιμένα ν. Αγκιστρίου προς τον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-80χρονου, από τον λιμένα Μανδρακίου ν. Νίσυρου προς τον λιμένα Καρδάμαινας ν. Κω, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» Ν. Καλ. 86 και

-57χρονου και 44χρονης αλλοδαπής, από τον λιμένα ν. Πάρου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι» Ν. Π. 8745.

Σχετικές εικόνες