Θάνατος λουόμενου στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας - Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Εύβοια - Τραυματισμός άνδρα στην Ιθάκη - Τραυματισμός επιβάτιδας σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Ηγουμενίτσα - Ανεύρεση πυρομαχικού υλικού στη Τήλο

ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΟ ΡΟΔΟΣ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΑΓΡΙΛΗ” του Δήμου Τριφυλίας του Ν. Μεσσηνίας, 77χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας/Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείου Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ερέτριας, για την ύπαρξη σορού γυναίκας, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αμάρυνθου νότιου Ευβοϊκού κόλπου.

Η γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έφερε ενδυμασία κολύμβησης, ενώ η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης για τον τραυματισμό 61χρονου αλλοδαπού στη μαρίνα Βαθέως ν. Ιθάκης.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά την προσπάθεια πρόσδεσης σκάφους, τραυματίστηκε στον αντίχειρα του αριστερού άνω άκρου.

O 61χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιθάκης.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας για περιστατικό τραυματισμού 74χρονης ημεδαπής επιβάτιδας, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από λιμένα ν. Κέρκυρας

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω κατά την αποβίβαση της μέσω της δεξιάς κλίμακας του πλοίου, έπεσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο αριστερό κάτω άκρο.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήλου, για τον εντοπισμό πυρομαχικού υλικού σε απόσταση 10 μέτρων από την ακτή και σε βάθος 5 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή Θολού ν. Τήλου.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Τήλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για τις δικές της ενέργειες.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.

Σχετικές εικόνες