Θάνατος λουόμενου στην Ρόδο – Απαγόρευση απόπλου και άρση απαγόρευσης απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Νεάπολη Βοιών – Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο Κρήτης

ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΕΛΛΗ” ν. Ρόδου, 79χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ¨ΜΑΡΙΛΕΝΑ¨ Ν.Π. 11861, κατά την διαδικασία κατάπλου του στον λιμένα Πούντας κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου στην Πορθμειακή γραμμή Ελαφόνησος - Πούντα, παρουσίασε μηχανική βλάβη, λόγω εμπλοκής κάβου στην δεξιά προπέλα.

Το ¨ΜΑΡΙΛΕΝΑ¨ κατέπλευσε στον λιμένα Πούντας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες και τα οχήματα.

Από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης καθώς και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του πλοίου.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, από στέλεχος του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" Ν.Χ. 20, ότι ημεδαπός, μέλος πληρώματος (ειδικότητας θαλαμηπόλου) τραυματίστηκε εντός του πλοίου, σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της λεωφόρου Νεάρχου Ηρακλείου, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 43χρονος παρέσυρε έναν 75χρονο πεζό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων.

Οι ανωτέρω παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Σχετικές εικόνες