Θάνατος λουόμενου στην Χαλκίδα στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης και Θάνατος λουόμενης στον Ωρωπό - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Τήνο - Διακομιδές ασθενών

DSC_6685
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου του Δήμου Τανάγρας, 84χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, 79χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία Μαρκόπουλου του Ωρωπού, 74χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Μετά από τροχονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου σε 26χρονο οδηγό ΙΧΕ αυτοκινήτου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην χερσαία ζώνη του οικείου λιμένα, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από το Λιμεναρχείο Τήνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 26χρονος οδηγός.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-89χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

-34χρονης, από τον λιμένα ν. Σερίφου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53 και

-29χρονης, από τον λιμένα «ΓΟΥΒΙΕΣ» ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες