Θάνατος λουόμενου στο Πόρτο Ράφτη - Θάνατος άνδρα στα Μέγαρα – Θάνατος άνδρα στο Καρλόβασι - Έκρηξη σε Ε/Γ-Τ/Ρ στη Μαρίνα Αλίμου – Διακομιδή ασθενούς

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από την θαλάσσια περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Πόρτο Ράφτη, 78χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενεργήθηκε νεκροψίας νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την θαλάσσια περιοχή Βαρέας Μεγάρων, 75χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Mεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενεργήθηκε νεκροψίας νεκροτομής στο Νεκροτομείο Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από την θαλάσσια περιοχή ¨ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ¨ Μαραθόκαμπου ν. Σάμου, 71χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, για έκρηξη σε Ε/Γ-Τ/Ρ το οποίο ελλιμενιζόταν στην προβλήτα Ε της Μαρίνας Αλίμου.

Στη περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ενώ στο σημείο βρισκόταν ήδη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η έκρηξη πιθανόν προκλήθηκε από συγκέντρωση εύφλεκτων αερίων στο χώρο του μηχανοστασίου, χωρίς όμως να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν ο τραυματισμός 29χρονου αλλοδαπού ναυτικού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ¨ Βούλας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο ¨ΚΑΤ¨.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Τ/Ρ , ενώ συνελήφθη ο Πλοίαρχος για παράβαση των άρθρων 270 παρ.2 και 314 του Π.Κ. Από το συμβάν δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Σκιάθου προς τον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ¨ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ¨ Ν.Π.10001, 76χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες