Θάνατος λουόμενου στον Κόκκινο Πύργο - Τραυματισμός οδηγού Φ/Γ οχήματος εντός Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά - Βύθιση Ε/Π - Α/Κ σκάφους στον Βόλο - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Κόκκινου Πύργου του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου, 83χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, για περιστατικό τραυματισμού οδηγού Φ/Γ οχήματος εντός του γκαράζ Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου, στον λιμένα Πειραιά.

Ειδικότερα, κατά την αποβίβαση του ανωτέρω οδηγού από το φορτηγό και στην προσπάθεια του να προσδέσει ρυμουλκούμενο, κύλισε ο τράκτορας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο δεξί κάτω άκρο του.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΤΤΙΚΟΝ¨, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από τ Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για βύθιση Ε/Π - Α/Κ σκάφους, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο στην προβλήτα Βόλου σε χώρο ελλιμενισμού σκαφών, χωρίς επιβαίνοντες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την πλήρη βύθιση του ανωτέρω Ε/Π - Α/Κ, ενώ το εν λόγω σκάφος πρόκειται να ανελκυσθεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-28χρονου, από τον λιμένα ¨ΑΓΝΩΝΤΑ¨ ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π - Τ/Ρ - Θ/Τ ¨ΜΑΤΘΙΛΔΗ¨ Ν.Π. 12056,

-68χρονου, από τον λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π - Τ/Ρ ¨ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ¨ Ν.Π. 10001 και

-30χρονης, από τον λιμένα ν. Δονούσας στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V¨ Ν.Ν. 67.

Σχετικές εικόνες