Θάνατος λουόμενου στον Πύργο Ηλείας – Σύλληψη αλλοδαπών στον Πειραιά – Θάνατος ασθενούς κατά τη διακομιδή στη Σύρο – Τραυματισμός αλλοδαπής σε Τ/Ρ-Ε/Π στη Ζάκυνθο – Διακομιδές ασθενών

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΣΚΑΦΙΔΙΑΣ” Ηλείας, 79χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


*****
Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων από τα παραπάνω στελέχη, σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προ του απόπλου του, από τον λιμένα Πειραιά, εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς, να κατέχουν ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύρου, βραδινές ώρες χθες, από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. ΝΑΞΟΥ 53 και τον συνοδό ιατρό, ότι κατά την διάρκεια της διακομιδής από τον λιμένα ν. Πάρου στον Λιμένα ν. Σύρου, η 78χρονη κατέληξε εν πλω. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.


*****
Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, βραδινές ώρες χθες, για τροχαίο ατύχημα αλλοδαπής στο Τ/Ρ-Ε/Π “ΑΘΗΝΑΪΣ” Ν.Π. 11896, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο εντός λιμένα Ζακύνθου. Η ανωτέρω αλλοδαπή μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθε αυθημερόν. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.


*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Ελαφονήσου στον λιμένα Λακωνίας, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ” Ν.Π. 11148, 74χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.