Θάνατος μέλους πληρώματος ΕΓ- ΟΓ πλοίου στον Πειραιά – Πτώση γυναίκας στον λιμένα Θεσσαλονίκης

ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πειραιά ότι το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν. Ρεθ. 06, το οποίο είχε νωρίτερα αποπλεύσει από τον οικείο λιμένα, αιτήθηκε την επιστροφή του στον λιμένα Πειραιά, διότι μέλος πληρώματος είχε ανάγκη άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στον 41χρονο Υποπλοίαρχο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί του πλοίου, ενώ μετά τον ασφαλή κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ στον οικείο λιμένα, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το πλοίο απέπλευσε για την εκτέλεση προγραμματισμένου του δρομολογίου για λιμένες Μήλου – Θήρας – Ανάφης – Σητείας – Κάσου – Καρπάθου – Διαφανίου – Χάλκης – Ρόδου, με 262 επιβάτες, 56 Ι.Χ οχήματα, 54 Φ/Γ οχήματα και 11 Δ/Κ.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση γυναίκας, ηλικίας περίπου 50 ετών, στην θαλάσσια περιοχή του πρώτου προβλήτα Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης, με περιπολικό όχημα ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν ότι η ημεδαπή ανασύρθηκε στην ξηρά από πολίτη, με τη συνδρομή ενός διασώστη του ΕΚΑΒ.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου, όπου εισήχθη για παρακολούθηση. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σχετικές εικόνες