Θάνατος ναυτικού στην Σαλαμίνα - Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Νάξο - Ανεύρεση πυρομαχικού υλικού στον Βόλο - Διακομιδές ασθενών

DSC_7371
Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Μ” Ν.Π. 11903, ότι 47χρονος ημεδαπός μέλος πληρώματος του πλοίου, (ειδικότητας μηχανικός Α΄), έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε ιατρικής περίθαλψης.

Ο 47χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Στη σύλληψη ενός 58χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε οχήματος προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νάξου, επί της χερσαίας ζώνης λιμένα ν. Νάξου

Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο οδηγούσε ο ανωτέρω, προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα και στη συνέχεια αυτό, προσέκρουσε σε έτερο Ι.Χ.Ε.

Επί των σταθμευμένων οχημάτων, δεν επέβαιναν επιβάτες, ούτε αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ από το συμβάν προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης, ο ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το εν λόγω όχημα, υπό την επήρεια μέθης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από δύτη, για την ανεύρεση βλήματος όλμου, περί τα 10 μέτρα βάθος και σε απόσταση από την ακτή, περί τα 10-12 μέτρα, σε κατάσταση οξείδωσης, με πολλές επικαθίσεις (καλυμμένο με όστρακα), στην θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΕΣ” Βόλου Μαγνησίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για τις δικές τους ενέργειες.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-3χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν. Τήνου 25 και

-72χρονου, από τον λιμένα Καλάμου στον λιμένα Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, με το “ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ” Ν.Λ. 313.

Σχετικές εικόνες