Αδυναμία προσέγγισης ΕΓ-ΟΓ πλοίου στην Ανάφη – Αλιευτικός έλεγχος στη Χαλκίδα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πεζού στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σάμο

1
Share:    

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ρόδο-Κάρπαθο-Κάσο-Ανάφη-Θήρα-Μήλο-Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον λιμένα ν.Ανάφης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, κι ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τον λιμένα ν. Θήρας. Στον λιμένα ν. Ανάφης ανέμεναν προς επιβίβαση έξι (06) επιβάτες, ένα Ι.Χ.Ε. όχημα και ένα Φ/Γ όχημα, ενώ στο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” δεν ανέμεναν επιβάτες προς αποβίβαση στον εν λόγω λιμένα.
*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας στη θαλάσσια περιοχή Ν. Ευβοϊκού Κόλπου Γλύφας Χαλκίδας, περιοχή υγειονομικά μη επιτρεπόμενη για διενέργεια οστρακαλιείας, εντοπίστηκε ένας 60χρονος ημεδαπός να έχει αλιεύσει με τη χρήση αυτόνομης καταδυτικής συσκευής, τρία κιλά (03kg) όστρακα του είδους ''ΚΥΔΩΝΙ''.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων, η οποία καταστράφηκε.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 48χρονος παρέσυρε 72χρονο πεζό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πεζού.

Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Μαλαγαρίου ν. Σάμου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό μία 62χρονη, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό της οδηγού του.

Η 62χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”, για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σχετικές εικόνες