Ανάσυρση άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στο λιμάνι του Πειραιά - Συλλήψεις οδηγών στην Μυτιλήνη και στην Κέρκυρα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και για μη κατοχή άδειας ικανότητας οδήγησης - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Share:    

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε από στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, άνδρας να πέφτει στη θάλασσα, εντός του λιμένα Πειραιά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος της οικείας Λιμενικής Αρχής, προς παροχή βοήθειας, ενώ ένα από τα στελέχη βούτηξε στην θάλασσα.

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “Τζάνειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για 66χρονο ημεδαπό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από το Νεκροτομείο Πειραιά.

*****

Για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, συνελήφθη ένας 25χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Μυτιλήνης, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω 25χρονος, κινούμενος με Ε.Ι.Χ., προσέκρουσε σε σταθμευμένο δίκυκλο όχημα, παρασύροντάς το και προκαλώντας του υλικές ζημίες. Σε έλεγχο αλκοτέστ που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθη ο 25χρονος, ενώ του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Για οδήγηση στερούμενου άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 18χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Μυτιλήνης, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Στη σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού οδηγού Ε.Ι.Χ. οχήματος προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, στον κυκλικό κόμβο του νέου λιμένα Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, το ανωτέρω Ε.Ι.Χ., ενώ κινούταν επί της οδού Ι. Θεοτόκη παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του σε στύλο φωτισμού.

Έπειτα από τη διενέργεια αλκοολομέτρησης, ο οδηγός βρέθηκε να οδηγεί το Ε.Ι.Χ. όχημα υπό την επήρεια μέθης, ενώ από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε στύλο φωτισμού και δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, στην παραλία “Καλαμιές” Κ. Λεχωνιών Ν. Μαγνησίας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικές εικόνες