Ανεύρεση πυρομαχικού υλικού στην Πάτρα - Εντοπισμός όπλου στο Σαρωνικό - Διακομιδές ασθενών - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από ιδιώτη που αλίευε από ξηράς στην παραλία ''ΑΓΥΙΑΣ'' Πάτρας, για τον εντοπισμό ενός (01) πυρομαχικού υλικού (χειροβομβίδα), Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σε καλή κατάσταση και ελαφριά οξείδωση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για τις δικές της ενέργειες.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για τον εντοπισμό ενός όπλου (καραμπίνα), στη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού Αττικής, εντός της θάλασσας, σε βάθος και σε απόσταση ενός μέτρου (01μ.) από την ακτή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου κατάσχεσαν το όπλο, ενώ πρόκειται να αποσταλεί σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-45χρονου από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-89χρονου από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ" Ν.Ν. 62. και

-70χρονου και 67χρονης από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα, εντοπίστηκε νεκρή μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, στην παραλία Βούλας, Αττικής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.