Ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Αντίπαρο – Τραυματισμός ναυτικού στον Βόλο – Θάνατος αλλοδαπής στο Καρλόβασι και στην Ιεράπετρα – Διακομιδή ασθενούς

DSC_0097
Share:    

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Πάρου για ύπαρξη σορού, σε κατάσταση μουμιοποίησης, σε παραλία της περιοχής “ΜΑΣΤΙΧΙΑ” ν. Αντίπαρου.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη εν λόγω σορό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΤΑΡ” Ν.Π. 12513 για τραυματισμό μέλους πληρώματος.

Συγκεκριμένα κατά την διαδικασία φόρτωσης οχημάτων και επιβίβασης επιβατών, πριν τον απόπλου του πλοίου για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Βόλο για Β. Σποράδες, ο 58χρονος ναυτολογημένος ως προϊστάμενος οικονομικός αξιωματικός, κατά την εργασία του στον καταπέλτη του πλοίου έχασε την ισορροπία του, λόγω λιποθυμικού επεισοδίου και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον δεξιό του Ώμο.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για ιατρικές εξετάσεις και παροχή πρώτων βοηθειών .

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ» Καρλοβασίου Σάμου, 85χρονη αλλοδαπή.

Η 85χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από την θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΜΑΚΡΥ ΓΥΑΛΟΥ» Ιεράπετρας, 64χρονη αλλοδαπή.

Η 64χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν.Τήνου 25, 77χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες