Ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας- Σύλληψη ατόμων στην Ηγουμενίτσα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Λαύριο – Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ πλοίο στη Θήρα

ΠΛΣ
Share:    

Τις απογευματινές ώρες χθες, το Γ' Λιμενικό Τμήμα Παράλιου Άστρους του Λιμεναρχείου Ναυπλίου ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Καλλιστώ.

Ο άνδρας, είχε ύψος περίπου 1,70, ηλικία περίπου 70 ετών, αδύνατη σωματική διάπλαση, ενώ έφερε κίτρινη μπλούζα και σκούρο καφέ πουκάμισο.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, τις βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος οδηγός του Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε τους αλλοδαπούς. Οι συγκεκριμένοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα–επικαθήμενο.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τις μεσημβρινές ώρες χθες, στον εμπορικό λιμένα του Λαυρίου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 66χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με 21χρονο οδηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δίκυκλου.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Θήρας ενημερώθηκε ότι 84χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου, σημαίας Μάλτας, το οποίο είχε καταπλεύσει στο αγκυροβόλιο του όρμου των Φηρών της Θήρας, είχε ανάγκη άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η 84χρονη μετεπιβιβάστηκε σε Ε/Γ-Λάντζα και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στον λιμένα "ΑΘΗΝΙΟΣ" της Θήρας. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική του νησιού και πρόκειται να μεταφερθεί σε κλινική της Αθήνας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Το Κ/Ζ πλοίο, απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

Σχετικές εικόνες