Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ηγουμενίτσα - Εντοπισμός σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε προχωρημένη σήψη στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης – Θάνατος άνδρα στον ΄Ορμο Παναγιάς Χαλκιδικής - Θάνατος άνδρα στον λιμένα Χίου

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Share:    

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας για την ύπαρξη ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του σε αλσύλιο, έξω από την πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Πρόκειται για 65χρονο αλλοδαπό. Αρχικά, στον άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για εντοπισμό σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στην θαλάσσια περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Η σορός που ανήκει σε άνδρα, δεν έφερε κεφάλι και κάτω άκρα, στην πλάτη διαπιστώθηκαν εκτεταμένοι μώλωπες, ενώ έφερε τραύματα και στα χέρια.

Στη συνέχεια η ανωτέρω σορός ανασύρθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε 53χρονος άνδρας στην θαλάσσια περιοχή ακτής Ζωγράφου ‘Ορμου Παναγιάς Χαλκιδικής.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ενώ από την Λιμενική Αρχή Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, το κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, για ύπαρξη ενός αλλοδαπού αλιεργάτη, χωρίς τις αισθήσεις του επί Α/Κ σκάφους, το οποίο ελλιμενίζεται εντός του λιμένα Νέας Ιχθυόσκαλας Χίου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον εν λόγω αλλοδαπό.

Στη συνέχεια, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου διαπίστωσε τον θάνατο του, ενώ από την Λιμενική Αρχή Χίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σχετικές εικόνες