Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ύδρα - Τραυματισμός εργαζόμενου στο Πέραμα - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ύδρας από επαγγελματία αλιέα, για την ανεύρεση σορού, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΖΟΥΡΒΑΣ¨ βορειοανατολικά ν. Ύδρας.

Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιώτης δύτης καθώς και το Φ/Γ ¨ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ¨ Ν. Ύδρας 1008, με τη συνδρομή των οποίων περισυνελέγη η σορός άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η σορός εντοπίστηκε άνευ περιβολής, σε προχωρημένη σήψη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε από το Φ/Γ συνοδεία του περιπολικού σκάφους στο λιμάνι Μετοχίου Αργολίδας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ύδρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για τραυματισμό 64χρονου ημεδαπού εργαζόμενου του ΟΛΠ Α.Ε., κατά την εκτέλεση εργασιών στο φυλάκιο της πύλης εισόδου, εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΟΛΠ σε ιδιωτική κλινική, για λήψη ιατρικής φροντίδας, απ' όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-77χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ'' Ν.Ν. 165 και

-7χρονου από το λιμάνι Καμαριώτισσας της Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες