Ανεύρεση σορού άνδρα στη Θεσσαλονίκη – Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Θάσο – Διακομιδή ασθενούς

ΠΛΣ
Share:    

Eνημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για την ανεύρεση σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Άμεσα, στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας την ύπαρξη σορού άνδρα σε προχωρημένη σήψη επί της ακτογραμμής.

Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ για τον ανωτέρω είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους οικείους του την 24-06-2023 στο Τ.Α. Ωραιόκαστρου.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 69 ετών.


*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για τραυματισμό ημεδαπού επιβάτη που έλαβε χώρα βραδινές ώρες χθες, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατά τη διάρκεια του πλου του από τον λιμένα Κεραμωτής για λιμένα Θάσου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά τη κάθοδο από την κλίμακα του πλοίου, σκόνταψε και έπεσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ώμου του. Με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Θάσου, ο ανωτέρω μετέβη στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.


*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίο έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-63χρονου, από τον λιμένα ν. Σίφνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ¨ Ν.Ν. 53.

Σχετικές εικόνες