Ανεύρεση σορού άντρα στο λιμάνι του Πειραιά – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά – Διακομιδή ασθενούς

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.jpg
Share:    

Το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα για την ύπαρξη 53χρονου αλλοδαπού, χωρίς τις αισθήσεις του, στην περιοχή της πύλης Ε1.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα για τροχαίο ατύχημα το οποίο έλαβε χώρα επί της περιφερειακής οδού Κερατσινίου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν Φ/Γ όχημα με οδηγό 64χρονο αλλοδαπό και δίκυκλο όχημα με οδηγό 41χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Ο 41χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο της ΟΛΠ Α.Ε. σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα ότι το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο “ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” Ν.Π. 10631 παρουσίασε, βλάβη στην κύρια μηχανή του, πριν τον απόπλου.

Το πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Αίγινα με 130 επιβάτες, 35 Ι.Χ., 13 Φ/Γ και 6 δίκυκλα οχήματα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ, ενώ μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη η συνέχιση των πλόων του.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Κέρκυρας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 33χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες