Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Σέριφο – Θάνατοι λουόμενων σε Ερέτρια, Αγιόκαμπο και Μπούκα Μεσσήνης – Πυρκαγιά σε σκάφος στην Κύμη – Ανεύρεση όπλου στη Ραφήνα – Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Σερίφου, για την ύπαρξη σορού γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. βόρεια ν. Σερίφου.

Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσε στο σημείο και περισυνέλεξε την ανωτέρω σορό, η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σερίφου.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ερέτριας – Αμάρυνθου νότιου Ευβοϊκού κόλπου, 78χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από την ελεύθερη παραλία Μεσαγγάλων δήμου Τεμπών Ν. Λάρισας, 79χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μεσαγγάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μπούκας δήμου Μεσσήνης, 77χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Πρωινές ώρες σήμερα, ιδιώτης δύτης εντόπισε και ανέσυρε περίστροφο όπλο, σε προχωρημένο βαθμό οξείδωσης, από τον λιμένα Ραφήνας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ το όπλο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Κύμης για την ύπαρξη πυρκαγιάς σε σκάφος εντός του λιμένα Κύμης.

Άμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί από περιοίκους.

Το σκάφος πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε αναφέρθηκε τραυματισμός ή ζημιές σε παρακείμενα σκάφη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-27χρονου, από τον λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης προς τον λιμένα Αλεξανδρούπολης με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-75χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης προς τον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες