Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Άλιμο - Θάνατος άνδρα στο Σούνιο – Θάνατος άνδρα στη Γλυφάδα - Ακυβερνησία Ι/Φ στη Σκιάθο - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, για την ύπαρξη γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων χωρίς τις αισθήσεις της, στην ελεύθερη παραλία Β' Αλίπεδου Αλίμου.

Στην ανωτέρω, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η γυναίκα είχε λευκά μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 70-80 ετών και ύψους μεταξύ 1,60-1,70μ., φορούσε μαγιό δύο τεμαχίων χρώματος μαύρο με άσπρα σχέδια ενώ έφερε παλιά κάθετη τομή στην κοιλιακή χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή 38ου χλμ Αθηνών - Σουνίου, 80χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή 1ης πλαζ Γλυφάδας, 92χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης και αδυναμίας πλεύσης μετά ιστίων, του Ι/Φ «SANUK II» σημαίας Αυστρίας, στη θαλάσσια περιοχή 01 ν. μ. ΒΔ παραλίας Μανδράκι ν. Σκιάθου, με δυο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στην περιοχή έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΑΡΟΥΣΣΑ» Ν.Σ. 154, το οποίο εντόπισε το ανωτέρω Ι/Φ με τους δυο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στον λιμενίσκο Κουκουναρίων, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-79χρονου, από τον λιμένα ν. Σερίφου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745,

-67χρονης, από τον λιμένα ν. Κουφονησίων στον λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” N.N. 67,

-13μηνών, από τον λιμένα Πεύκο ν. Σκύρου προς το λιμένα Κύμης, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΥΜΟΘΟΗ” Ν. Ραφήνας 73

Σχετικές εικόνες