Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πόρο - Θάνατοι λουομένων σε Χαλκίδα, Κάρυστο, Χαλκιδική και Ηράκλειο Κρήτης - Εντοπισμός και διάσωση άντρα στη ν. Κω - Διακομιδή ασθενούς

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πόρου από Θ/Γ σκάφος σημαίας Μάλτας για τον εντοπισμό σορού γυναίκας στη θάλασσα στην περιοχή βόρεια ν. Πόρου.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου περισυνέλλεξε μία σορό γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση αρχικής σήψης.

Από το Λιμεναρχείο Πόρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο του Πειραιά.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, 68χρονη ημεδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΑΣΤΕΡΙΑ» Δήμου Χαλκιδέων, βόρειου Ευβοϊκού κόλπου.

Η 68χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΥΓΙΑΣ» Μαρμαρίου, 75χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑΝΤΟΣ» Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής, 76χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή Λινοπεραμάτων Ηρακλείου Κρήτης, 85χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ¨ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα το Λιμεναρχείο Κω από Τ/Χ σκάφος για τον εντοπισμό ενός αλλοδαπού στη θάλασσα στην περιοχή «ΣΚΑΝΔΑΡΙ» ν. Κω.

Άμεσα στο σημείο μετέβη σκάφος του στρατού, το οποίο περισυνέλεξε τον 30χρονο αλλοδαπό και τον μετέφερε στον λιμένα Κω.

Ο ανωτέρω πρόκειται να παραδοθεί στο ΚΥΤ/Κω, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «SEA STAR» Ν.Θ. 68, 27χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες