Ανεύρεση σορού γυναίκας στη Γλυφάδα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Πέραμα - Απαγόρευση απόπλου Ι/Φ σκάφους στην Αμοργό - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για την ύπαρξη σορού γυναίκας στην θαλάσσια περιοχή της Α' μαρίνας Γλυφάδας.

Άμεσα, στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν τη σορό σε οικεία προβλήτα. Πρόκειται για 71χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός του χερσαίου χώρου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 33χρονο συγκρούστηκε με Ε.Ι.Χ. όχημα, που οδηγούσε ένας 67χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του οικείου Οργανισμού Λιμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΤΤΙΚΟΝ'', για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αμοργού, από τον Κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους ''RACKHAM'' σημαίας Βελγίου, ότι παρουσιάστηκε στο εν λόγω σκάφος εισροή υδάτων, λόγω πρόσκρουσης σε ύφαλο πλησίον ν. Αμοργού.

Το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος κατέπλευσε με ιδία μέσα στον λιμένα Καταπόλων ν. Αμοργού, με τους τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, ενώ ιδιώτης δύτης διαπίστωσε ελεγχόμενη εισροή υδάτων. Άμεσα πραγματοποιήθηκε απάντληση των υδάτων με ιδία μέσα, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμενικό Σταθμό Αμοργού απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''RACKHAM'', μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-34χρονης, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-85χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-48χρονου, από τον λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π - Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001,

-81χρονου, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745 και

-73χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25.

Σχετικές εικόνες