Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στο Λαύριο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Άλιμο Αττικής – Σύλληψη άνδρα για απόπειρα κλοπής στην Καλαμάτα – Διακομιδές ασθενών

ynanp_
Share:    

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαύριου ενημερώθηκε, για την ύπαρξη ελλιμενισμένου Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στον λιμένα Λαυρίου, το οποίο παρουσίαζε μικρής έκτασης καπνισμό.

Στο σημείο μετέβησαν αμέσως στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο προέβη σε κατάσβεση της εστίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, εντός της μαρίνας του Αλίμου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 48χρονο ημεδαπό, προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό 44χρονη ημεδαπή.

Αποτέλεσμα του τροχαίου, ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δίκυκλου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

*****

Στη σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλαμάτας, για παράβαση του άρθρου 42 Π.Κ. (Απόπειρα) σε συνδυασμό με το άρθρο 372 Π.Κ. (Κλοπή).

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από στέλεχος της εκεί Λιμενικής Αρχής να αποπειράται να κλέψει σακίδιο πλάτης στην παραλία εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Καλαμάτας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-87χρονου, από τον λιμένα ν. Πάρου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53,

-18χρονης, από τον λιμένα ν. Πάτμου προς τον λιμένα ν. Λέρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΕΛΦΙΝΙ” Ν.Λ. 56.

Σχετικές εικόνες