Αποβίβαση ασθενούς από Α/Κ σκάφος στο Σταυρό Θεσσαλονίκης – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα – Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Ιερισσού και του Σταυρού, ότι 50χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος Α/Κ σκάφους, το οποίο έπλεε 11,5 ν.μ. ανατολικά του λιμένα Σταυρού, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το Α/Κ επέστρεψε στο λιμάνι του Σταυρού, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τον 50χρονο ασθενή, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”, για ιατρική περίθαλψη.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του νότιου λιμένα στη Χαλκίδα, όταν 35χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, με αποτέλεσμα την πτώση του και τον τραυματισμό του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-84χρονης, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν.Τ. 25,

-42χρονου, από το λιμάνι της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες