Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ πλοίο στη Θήρα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Άγιο Ευστράτιο

ynanp_
Share:    

Τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Θήρας, ότι ένας 59χρονος αλλοδαπός, επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, το οποίο είχε καταπλεύσει στο αγκυροβόλιο ν. Θήρας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 59χρονος μετεπιβιβάστηκε σε Ε/Γ-Τ/Ρ Λάντζα και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στον λιμένα "ΑΘΗΝΙΟΣ" ν. Θήρας, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική. Το εν λόγω Κ/Ζ πλοίο, απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ¨HELLENIC HIGHSPEED¨ Ν.Π. 12331, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Καβάλα – Μύρινα – Άγιος Ευστράτιος – Λαύριο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο οικείο λιμάνι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμάνι του Λαυρίου.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν τριάντα τρεις (33) επιβάτες, δύο (02) Ι.Χ. και τέσσερα (04) δίκυκλα προς αποβίβαση, ενώ στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου υπήρχαν τέσσερις (04) επιβάτες προς επιβίβαση.

Σχετικές εικόνες