Ασθένεια επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ στην Κέρκυρα - Σύλληψη αλλοδαπών στη Πάτρα – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Στυλίδα-Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''OLYMPIC CHAMPION'' ότι 43χρονος αλλοδαπός επιβάτης εκδήλωσε επιληπτικό επεισόδιο, ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ανκόνα.

Το ''OLYMPIC CHAMPION'' επέστρεψε στον λιμένα Κέρκυρας προκειμένου να αποβιβάσει τον 43χρονο, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, ενώ το ανωτέρω Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο απέπλευσε από τον λιμένα Κέρκυρας προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

*****

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 32 χρονών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να αποπειρώνται να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, ενώ δε διέθεταν τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα που να επιτρέπουν τη νόμιμη παραμονή τους σε έδαφος SCHENGEN.

Επιπλέον, για τον 30χρονο υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου, ενώ για τον 32χρονο το μέτρο της άρνησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN καθώς και της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 17χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Στυλίδας, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-51χρονης και 50χρονος, από το λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV» Ν. Ν. 64.

-55χρονος, από τον λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.N. 67.

Σχετικές εικόνες