Άσκηση σωματικής βίας σε ανήλικο στο Ναύπλιο – Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες την 05.02.2022, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, αναφορικά με περιστατικό ξυλοδαρμού 13χρονου, στη χερσαία ζώνη του Λιμένα Ναυπλίου.

Άμεσα όργανα του Λιμεναρχείου Ναυπλίου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 13χρονο, με τον 48χρονο πατέρα του και την 7χρονη αδελφή του. Ο 13χρονος κατήγγειλε, για άσκηση σωματικής βίας τον πατέρα του, ο οποίος και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 312 του Π.Κ..

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, συνοδεία λιμενικού οργάνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, για προληπτικό έλεγχο. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή της Εθνικής οδού Μυτιλήνης - Κρατηγού.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του τμήματος Τροχαίας και Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι στο ύψος του 8ου χιλιομέτρου της 73ης Εθνικής οδού Μυτιλήνης – Κρατηγού, ένα Ι.Χ.Ε. όχημα βρισκόταν εντός της θάλασσας, σε απόσταση περίπου δεκαπέντε (15) μέτρων από την ακτή και σε βάθος ενός (01) μέτρου περίπου.

Άμεσα τα ανωτέρω στελέχη απεγκλώβισαν τον 34χρονο οδηγό και μοναδικό επιβαίνοντα του οχήματος και τον μετέφεραν αρχικά στην ακτή σε λιπόθυμη κατάσταση, όπου στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Ίου προς τον λιμένα ν. Θήρας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 87χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.