Άσκηση σωματικής βίας σε ημεδαπό στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πρέβεζα - Εντοπισμός και εξουδετέρωση πυρομαχικού υλικού στο Ρέθυμνο - Διακομιδή ασθενούς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Share:    

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης από την ΕΛ.ΑΣ., για περιστατικό συμπλοκής αγνώστων ατόμων, στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ένας 24χρονος ημεδαπός δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα κατά την προσπάθεια του να εξέλθει με το Ι.Χ.Ε. όχημα του, από τον ανωτέρω χώρο στάθμευσης.

Ειδικότερα, ο 24χρονος ενώ επέβαινε ως οδηγός στο Ι.Χ.Ε. όχημα του, δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε όχημα κατόπιν διαπληκτισμού μεταξύ τους. Τα εν λόγω άτομα αφού χειροδίκησαν εναντίον του 24χρονου, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. όχημα και αποχώρησαν από το σημείο. Στη συνέχεια, ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου, για την παροχή πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ αναζητούνται οι δράστες στα πλαίσια του αυτοφώρου.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Πρέβεζας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 71χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό μια 40χρονη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 40χρονης, η οποία διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

*****

Εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το Κλιμάκιο Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, μια νάρκη σε απόσταση περίπου 1 ν.μ. από την ακτή και βάθος 32 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή «ΠΕΤΡΕ-ΓΕΡΑΝΙΟΥ», Ρεθύμνου.

Στην συνέχεια, το ανωτέρω Κλιμάκιο προέβη στην εξουδετέρωση της εν λόγω νάρκης, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αποκλείσθηκε η ανωτέρω θαλάσσια περιοχή από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 60χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες